Sök jobb

Översikten av lediga jobb är baserad på GenderJob, som är ett samarbete mellan nordiska informationscenter för genus- och jämställdhet. Urvalet görs av sekretariatet.

Se hela GenderJob.

iCal export
Jämställdhetsmyndigheten söker pressekreterare

I januari 2018 kommer Jämställdhetsmyndigheten att starta sin verksamhet i Göteborg. Myndighetens uppgift är att bidra till en strategisk, sammanhållen och hållbar styrning och ett effektivt genomförande av jämställdhetspolitiken. Myndigheten kommer att ansvara för uppföljning, analys, samordning och stöd utifrån de jämställdhetspolitiska målen.

Som pressekreterare ansvarar du för att samordna myndighetens presskontakter. Du trivs och är bekväm i en roll där du emellanåt får hantera svåra komplexa frågor men också rutinuppgifter av enklare karaktär. För arbetet krävs god förståelse för mediers behov och arbetssätt likväl som för myndigheters roll och uppgift.

I arbetet ingår bland annat att planera, genomföra och följa upp myndighetens pressaktiviteter. Du har daglig mediebevakning och arbetar tillsammans med myndighetens kommunikatörer i planering och samordning av olika typer av kommunikationsinsatser. I arbetsuppgifterna ingår även att ge råd och stöd i presskontakter åt generaldirektören och övriga medarbetare samt att skriva pressmeddelanden och utarbeta underlag inför presskontakter.

Tillsvidareanställning med tillträde 8 januari 2018, provanställning sex månader tillämpas.

Deadline: 24 september 2017
Plats: Göteborg
Organisation/Företag: Magnus Hedenskog
Direkt till tjänsten ›