Sök jobb

Översikten av lediga jobb är baserad på GenderJob, som är ett samarbete mellan nordiska informationscenter för genus- och jämställdhet. Urvalet görs av sekretariatet.

Se hela GenderJob.

iCal export    RSS export
Deadline
Beskrivning
Plats
Länk
15 november 2018
Verksamhetsutvecklare/processledare - MÄN
Vi söker nu en verksamhetsutvecklare och processledare inom våldsförebyggande arbete. Du kommer vara delaktig i att utveckla vårt strategiska arbete gentemot kommuner, myndigheter och andra offentliga aktörer rörande våldsprevention. Du kommer arbeta med att utveckla stödet till kommunala aktörer, i form av handledning, informationsmaterial, processutbildningar och nätverksträffar. Tjänsten är ett vikariat på 100% t o m den 30/9 2019. Tillträde 2018-12-01 eller så snart som möjligt. Tjänsten är placerad på MÄNs kansli i Stockholm. Kollektivavtal finns. Vi erbjuder målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete. Ansökan sker omgående, och intervjuer genomförs löpande. Sista ansökningsdag: 2018-11-15.

Läs mer ›
Stockholm
15 november 2018
Utbildningssamordnare - MÄN
Vi söker nu en rutinerad utbildningssamordnare med administrativ kompetens och intresse för verksamhetsutveckling. Tjänsten är ny och sammansatt av arbetsuppgifter som tidigare legat på flera tjänster i organisationen. Nu vill vi ta ett samlat grepp om våra utbildningar och letar efter en person som kan samordna vår utbildningsverksamhet från ax till limpa. Du kommer arbeta nära teamchef och ett nybildat metod- och utbildningsteam på MÄNs kansli i Stockholm. Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning på 100% t o m den 31 december 2019, med möjlighet till förlängning. Tillträde 2018-12-01 eller så snart som möjligt. Tjänsten är placerad på MÄNs kansli i Stockholm. Kollektivavtal finns.

Läs mer ›
Stockholm
26 november 2018
Universitetslektor i socialantropologi, inriktning genus och sexualitet
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning på grundutbildning (med inriktning på genus och sexualitet, kulturbegreppet, samt handledning på grund och avancerad nivå. Tidsbegränsad anställning vid Socialantropologiska institutionen, Stockholms universitet 

Läs mer ›
Stockholm