Sök jobb

Översikten av lediga jobb är baserad på GenderJob, som är ett samarbete mellan nordiska informationscenter för genus- och jämställdhet. Urvalet görs av sekretariatet.

Se hela GenderJob.

iCal export    RSS export
Deadline
Beskrivning
Plats
Länk
25 juni 2018
Analytiker med jämställdhetskompetens
Vi söker analytiker till avdelningen för Internationalisering och strukturomvandling i Östersund och Stockholm. Avdelningen gör analyser och utvärderingar för att förstå statens roll och insatser för att främja en strukturomvandling som leder till ökad tillväxt. Ansvarsområdet omfattar främst frågor som rör internationalisering, digitalisering och företags- och sysselsättningsdynamik

Läs mer ›
Östersund
25 juni 2018
Jämställdhetsstrateg Region Västmanland
Du har en central och samordnande roll i utvecklingen av Regionens arbete med jämställdhet och ska driva, utveckla och konkretisera jämställdhetsarbetet, främst med fokus på det interna arbetet. Heltid Tidsbegränsad anställning till 31 dec 2019 

Läs mer ›
Västerås
30 juni 2018
Förskollärare med intresse för normkreativitet
Föräldrakooperativet Vildrosen är en liten förskola där du får stor frihet att utforma verksamheten tillsammans med kollegorna. Både personal och föräldrar har en vision om att arbeta med ett normkreativt förhållningssätt och med hållbar utveckling.

Läs mer ›
Göteborg
6 juli 2018
Samordnare Tjejjouren Väst
Vikariat, sex månader med möjlighet till förlängning. Heltid. Kvällstid och helger förekommer.

Läs mer ›
Göteborg
31 juli 2018
Administratör, RFSU, 50%
Du kommer jobba halvtid och ansvara för bokningar samt kommunikation och utskick inom projektet. Det är ett omväxlande arbete, en hel del rutiner finns men det finns också utrymme för nya idéer. Var med och jobba för allas rätt att välja, vara och njuta - välkommen med din ansökan!

Läs mer ›
Stockholm
13 augusti 2018
Universitetslektor i landsbygdsutveckling i Sverige och Europa med fokus på migration och integration på landsbygden
En anställning som universitetslektor ledigförklaras vid institutionen för stad och land.

Läs mer ›
Uppsala
1 september 2018
Professor i genusvetenskap
Anställningen som professor i genusvetenskap inriktas mot samhällsvetenskap. I arbetsuppgifterna ingår egen forskning, undervisning och handledning på grund-, avancerad samt forskar­­utbildnings­­nivå.

Läs mer ›
Örebro
1 september 2018
Universitetslektor i genusvetenskap
I arbetsuppgifterna ingår i huvudsak undervisning på grundläggande nivå, hand­­ledning, examination, utvecklingsarbete, administration, forskning, kompetens­­utveckling och samverkan med det omgivande samhället.

Läs mer ›
Örebro