Sök jobb

Översikten av lediga jobb är baserad på GenderJob, som är ett samarbete mellan nordiska informationscenter för genus- och jämställdhet. Urvalet görs av sekretariatet.

Se hela GenderJob.

iCal export    RSS export
Deadline
Beskrivning
Plats
Länk
28 maj 2017
Jämställdhetsstrateg
Som jämställdhetsstrateg kommer du att vara en nyckelperson med expertkunskap som stödjer Norrtälje kommuns verksamheter i det förändrings- och utvecklingsarbete som jämställdhetsintegrering innebär.

Läs mer ›
Norrtälje
29 maj 2017
Jämställdhetsstrateg och förändringsledare
Du kommer att vara en nyckelperson med expertkunskap som stödjer AV:s chefer och medarbetare i det utvecklingsarbete som jämställdhetsintegrering innebär. Arbetet är såväl strategiskt som operativt.

Läs mer ›
Stockholm
31 maj 2017
Scenkonstnärer
Under 2018 kommer Folkteatern Gävleborg undersöka frågor kring ideologier, ursprung och utopier. Vi vill i detta arbete befinna oss i alla kommuner i Gävleborg med Drömmar och demokrati – en festival av scenkonst och teaterhändelser.

Läs mer ›
Gävle
31 maj 2017
Föreningen Storasyster söker sexolog
I tjänsten ingår att ge sexologiskt stöd och rådgivning kring sexualitet och sexlivet till personer som har utsatts för sexuellt våld.

Läs mer ›
Malmö
5 juni 2017
Hälsoutvecklare inom området våld i nära relationer
Vi erbjuder dig en plats i vår arbetsgrupp där alla är motiverade för att arbeta med folkhälsa och som trivs på sin arbetsplats. Du får ett arbete som innebär stor frihet, under eget ansvar där du arbetar självständigt.

Läs mer ›
Umeå
6 juni 2017
Universitetsbibliotekarie till KvinnSam
Vi söker en universitetsbibliotekarie till KvinnSam - nationellt bibliotek för genusforskning! Göteborgs universitetsbibliotek är ett av landets största bibliotek och består av åtta bibliotek med olika ämnesinriktningar.

Läs mer ›
Göteborg
7 juni 2017
Universitetslektor i genusvetenskap
Umeå centrum för genusstudier (UCGS) söker en universitetslektor i genusvetenskap.

Läs mer ›
Umeå
7 juni 2017
Regeringen söker generaldirektör och chef för Jämställdhetsmyndigheten
Jämställdhetsmyndigheten blir en ny myndighet som avses påbörja sin verksamhet i januari 2018, och regeringskansliet söker nu efter dess generaldirektör.

Läs mer ›
Göteborg
23 juni 2017
Universitetslektor i statsvetenskap
I anställningen ingår kompetensutveckling och administration enligt gällande arbetstidsavtal och lokala riktlinjer, samt forskningstid enligt ämnets budget, som beslutas kollegialt.

Läs mer ›
Sundsvall
23 juni 2017
Universitetslektor i statsvetenskap, inriktning offentlig förvaltning
Till arbetsuppgifterna för en lektor hör undervisning och handledning av studenter på såväl grundläggande som avancerad nivå liksom att bedriva egen forskning.

Läs mer ›
Östersund