Praktiskt

Sveriges största genuskonferens kräver så klart en hel del praktiska arrangemang. Vi i arrangörskommittén ska göra vårt allra bästa för att göra konferensupplevelsen så positiv som möjligt, även gällande praktikaliteter.

KONTAKT

Innan konferensen:  g16@liu.se

Under konferensen: Programkommitté (säkrast via sms): Silje Lundgren, 0700-89 67 66, Maja Lundqvist, 0766-229 211, Björn Pernrud,  070-089 67 32

Konsert & Kongress: Malin Danielsson  013-190 00 13; evenemangsservice: 013-190 00 26

LOKALER

Huvuddelen av programmet är förlagt till Konsert & Kongress. Här sker registrering, konferensmottagning första kvällen 23 november, samtliga parallella sessioner, fikapauser, luncher, och plenarsessioner. Lokalerna är miljömärkta och tillgänglighetsanpassade. Adressen är Konsistoriegatan 7. Kvällsprogrammet och konferensmiddagen 24 november är förlagda till Kårhuset Kollektivet, knappt 100 meter från Konsert & Kongress. Adressen är Ågatan 55.

KONFERENSMOTTAGNING OCH FEST

Konferensmottagningen första kvällen 23 november hålls på Konsert & Kongress, med start kl 19:15. Tilltugg och alkoholfri dryck ingår i registreringen. Den andra kvällen 24 november är det fest på Kollektivet. Först serveras konferensmiddag för de som har anmält sig till detta. Sedan inleds det öppna kvällsprogrammet kl 19:30 med plenarföreläsning och stand up-underhållning. Slutligen blir det konferensfest med DJ och bar. Alla konferensdeltagare är välkomna på festen.

TEKNIK & WIFI

På Konsert & Kongress finns wifi tillgängligt i lokalerna. Välj nätverket Linkoepingwifi och godkänn villkoren. Alla rum är utrustade med dator och projektor. Kontakta Evenemangsservice 013-190 00 26 vid tekniska problem.

KOMMUNIKATION

Under konferensen kommer kommunikatörer från Nationella sekretariatet från genusforskning och Linköpings universitet ta bilder och skriva för dokumentation och nyhetspublicering och sociala medier. Delta i samtalet i sociala medier på hashtaggen #g16liu.

REGISTRERING/HOTELLFRÅGOR

Konferensbyrån Grand Travel Group hjälper till med till exempel registrering, hotellfrågor, och faktureringar. De nås på 013-126690 eller congress@grandtravel.se

ATT TA SIG RUNT I LINKÖPING

Tågen anländer till Linköpings Resecentrum. Avståndet därifrån till Konsert & Kongress är knappt 1 km. Besök www.ostgotatraffiken.se för tidtabeller, linjekartor och information om biljetter. Namnet på busshållplatsen närmast konferenslokalen är ”Länsmuseet”. Taxibolag är Taxibil i Östergötland 013-14 60 00 och Taxi Kurir 013-150 000.

SVERIGES GENUSFORSKARFÖRBUND (SGF):

Sveriges Genusforskarförbund (SGF) erbjuder reducerad medlemsavgift, fullpris 400 kr och studerande/pensionär/arbetslös 300 kr, för de som tecknar medlemskap under konferensen (ordinarie medlemsavgift för fullbetalande medlem är 450 kronor, 350 kronor om du är studerande, arbetslös eller pensionär). I medlemskapet ingår en prenumeration på Tidskrift för genusvetenskap, TGV. Besök vårt bokbord under konferensen så får du höra mer om erbjudandet och föreningens aktiviteter!

Läs mer om SGF här.

ARRANGÖRER

g16 arrangeras av Linköpings Universitet i samarbete med Nationella sekretariatet för genusforskning och Sveriges Genusforskarförbund.

Logotyper